Keçiören Şehit Enis Kırımlı Anaokulu

Vizyon: Hayatın merkezinde her şeyin başladığı yer.

Misyon: Sorumluluk sahibi Enerjisini olumlu yönde kullanabilen Vaktini iyi değerlendirebilen Girişken ve özgüveni yüksek İletişim becerileri gelişmiş bireyler yetiştirmek

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu 07:50 - 12:50 Öğle Grubu 13:00 - 18:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://keciorensehiteniskirimlianaokulu.meb.k12.tr

Adres - ESERTEPE MAH. 302 SK. ŞEHİT ENİS KIRIMLI ORTAOKULU NO 7 KEÇİÖREN / ANKARA

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Esertepe Mah. 308. Sok. No: 07

Ulaşım Okulumuz Keçiören Esertepe Mahallesinde yer almaktadır. Bu nedenle Ulus-Kuşcağız-Atapark hatlı, Ulus-Piyangotepe hatlı, Ulus-Esertepe hatlı, Ulus-Ovacık hatlı otobüs ve/veya dolmuşlar ile gelinebilir. Esertepe Garanti Bankası şubesinin tam arka sokağında yer alan okulumuzun Ulus’a uzaklığı otobüs veya dolmuş ile 20 dak. mesafesindedir. Özel vasıta ile Ulus-Dışkapı-GATA Hastanesi-Aşağı Eğlence-Etlik Lisesi-Yamantürk Ticaret Meslek Lisesi güzergahı takip edilerek okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 3 km, İl Merkezine 7,5 km.